Kiszállítás és Fizetés

Szállítási információk

Kizárólag tökéletes állapotú szivarokat küldünk ki Önöknek, amennyiben a rendelési mennyiség egy egész doboz akkor bontatlanul küldjük ki szivarokat. A szivarok vákumfóliába csomagolva utaznak hogy megőrizzék tökéletes kondíciójukat.

Nemzetközi postai csomagként érkezik Önökhöz a rendelésük, ennek átlagos ideje feladástól számítva 7-10 munkanap. Minden rendelés kap egy kódot amit a rendelésszáma mellett talál meg ha belép a jelszavával a rendszerünkbe. Ha kíváncsi arra merre jár a rendelése akkor ezt megteheti a svájci posta weboldalán keresztül:
http://www.swisspost.ch/

Szállítási költség

A szállítás ingyenes 70 USD rendeléstől. Az alatti rendelés esetében 15 USD szállítási díjat számolunk fel.

Fizetési információk

Bankkártyák

Jelenleg Visa, Mastercard, Discover, American Express kártyákat van módunk elfogadni. Fizetési rendszerünk biztonságát a Authorize.net rendszere biztosítja.

Árak

Oldalunkon minden ár USA Dollárban van megadva és abban is számlázunk Önnek.

Reklamáció

Amennyiben valamilyen ok miatt Ön nincs megelégedve a kiszállított szivarjaink állapotával, kondíciójával vagy az áru megsérült amíg Önhöz ért és Ön nem szívott el több mint egy darabot akkor visszaküldheti hozzánk. Megadjuk emailben hová küldje vissza az árut és kérjük majd szintén emailben a feladási szelvény kódját. Ön választhat hogy visszautaljuk a rendelésének árát vagy új árut küldjünk Önnek.

Amennyiben a szivar aromáját kifogásolja, abban az esetben a csere nem áll módunkban, ugyanis az személyes ízlés dolga és nem az áru minőségével függ össze.

Minden szivart optimális körülmények között raktározunk, tehát 16-18C hőmérsékletű és 67-70% relatív páratartalmú raktárban.