Epicure de Luxe

Habanos, SA örömmel mutatja be az új Hoyo de Monterrey Epicure de Luxe szivart, egy exkluzív kiadást amely a La Casa del Habano hálózat számára készült.

Hoyo de Monterrey egyike a legimpozánsabb történelmi Habanos márkáknak. Elnevezését a v San Juan y Martinez városának köszönheti, amely a Vuelta Abajo övezet Pinar del Rio régiójának központja. Itt a Hoyo de Monterrey ültetvényen, az egyik nagy Vegas de Primera-n, látható a város főterének kapuján a "Hoyo de Monterrey, José Gener. 1860" felirat .

Ízét a Hoyo de Monterrey keveréke teszi vonzó választássá azoknak, akik egy finom de mégis aromás kubai szivarra vágynak, de úgy hogy könnyedebb legyen az íze, de nagy elegancia és komplexitás társuljon hozzá .

A márka híres tagja a Double Corona és a különböző közepes és kisebb vitola, mint a Le Hoyo sorozat. Van még a tekintélyes Epicure sorozat, az 1. és a 2, amelyhez a hosszabb Epicure Especial sorozat került hozzá 2008-ban. Most a Epicure de Luxe is a az Epicure széria része lett, e különleges termékek La Casa del Habano hálózatban kaphatóak.

Az Epicure de Luxe egy különleges különleges méretet kapott, a magicost ami az ( 52 x 115 mm-ert jelenti) és eddig a Cohiba Magicos esetében találkozhattunk vele.

10-es kiszerelésben kerül forgalomba.

Darab: 
10
Szál ár: 
13.9
Gyűrű méret: 
52.00
Hossz: 
4.50
Tipus:
Magicos
Erösség:
Light
Fadobozos
139.00000
$139